Vacature: Senior OutSystems Developer

 

Senior OutSystems Developer - vast dienstverband – Regio Utrecht

Onze opdrachtgever is actief in de financiële dienstverlening en werkt doelbewust aan het verbeteren van haar dienstverlening aan klanten en partners met innovatieve producten.


Hier hoort een topteam bij van softwareontwikkelaars die complexe vraagstukken weten om te zetten in applicaties die werken. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf en wil haar leidende positie in online financiële dienstverlening verder uitbouwen en zoekt versterking van haar team.


Jij bent een software ontwikkelaar die zich bewezen heeft. Niet alleen in het bouwen van kwalitatief hoogwaardige software applicaties maar ook in de breedte van software ontwikkeling met het OutSystems platform, off the shelf pakketten en waar nodig aanvullende technologieën. Jij doorziet de samenhang, bent in staat om lijnen uit te zetten en bent in staat om coachend op te treden naar je mede software ontwikkelaars en het hele team op een hoger niveau te brengen.  


De afdeling waar je komt te werken bestaat uit een tiental software ontwikkelaars die gezamenlijk applicatie bouwen en onderhouden. Jij pakt de verantwoordelijkheid om een idee om te zetten in een werkende software oplossing.

Je beschikt over ten minste de volgende kwalificaties:

  • Een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar;

  • Ruime ervaring met agile en het werken in een scrum team;

  • Kennis van integraties (.NET, MS SQL server, XML), C# is een pré;

  • Pro-actief, initiatiefrijk en enthousiast, met een pragmatische aanpak;

  • Communicatief vaardig, flexibel en analytisch sterk. 
     

Dit is een uitdagende functie, met veel ruimte om het werken met OutSystems en het werken met agile/scrum verder vorm te geven binnen de organisatie. Van de medewerkers wordt verwacht dat ze klant- en resultaatgericht zijn en dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. De organisatie ondersteunt hierbij. Naast een uitgebreid palet aan ontwikkelingsmogelijkheden worden goede arbeidsvoorwaarden geboden, waaronder een eindejaarsuitkering en een variabele beloning (afhankelijk van doelstellingen).  
 
Om meer te weten te komen over deze positie en de opdrachtgever kun je contact opnemen met onze adviseur via 06 – 2005 3393.