It’s the most wonderful time of the year

Vieren we dit jaar sinterklaas en/of kerst? Wat je ook wel of niet viert, het is een seizoen waarin we mogen geven en ontvangen. Met kerstmuziek op de achtergrond ontvang ik weer een update vanuit OutSystems. Met NextStep 2017 achter de rug vliegen de nieuwe features je om de oren. Volgens mij zit de Kerstman achter OutSystems, het logo is niet voor niets rood...


Anyway waar was ik, oh ja updates, of de Kersman bestaat doet er niet toe. Met al die nieuwe updates en de snelheid waar ze mee komen, heb je niet eens tijd om features als cadeau onder de boom te zetten. Niet alleen accelereert OutSystems je in het ontwerp van je Mobile of Web-app, ze accelereren ook het proces van cadeautjes uitpakken. Wat nou eens in het half jaar een grote update, of net als met kerst een heel jaar wachten.
 

Mobile Debugger


Dit is de nieuwe standaard van debuggen. Geen noodzaak meer om complexe dev-tools te kennen, maar gewoon vanuit je vertrouwde Service Studio troubleshooten. Visueel is de swipe/touch te volgen in logica, native capabilities, data, etc. ongeacht of het een iPhone of Android device is. Of je nu voor het eerst of zoveelste keer debuggen is, dit scheelt tijd, ben je nu op tijd thuis met kerst in tegenstelling tot Last Christmas…​


User Registration Flow


Het hele registratie proces van nieuwe gebruikers voor je Web-app als component te gebruiken. Scheelt je weer een hoop tijd ontwerpen en ontwikkelen, kun je die thuis besteden aan de kerstboom optuigen en laatste kerstinkopen.


In-App Chat


Het component wat je nodig hebt als je meer interactie met je gebruikers wil. Ontvang berichten in real-time, gebruikers hoeven het niet te houden bij alleen berichtjes, maar kunnen ook foto’s, audio, video’s etc. met je delen. Misschien zit daar dan ook een goed idee voor je business bij.

 

 

Go fast; Performance


Oké, OutSystems claimt unbeatable speed (zie How Low-Code Scales an App to Handle 20,000,000 Mobile Banking Users). Claimen is één, maar pro-actief performance inschatten en daarin suggesties voor je doen is twee. OutSystems houdt je scherp en helpt je om efficiënt en effectief je Apps te ontwerpen.


Ho ho ho


Hoe houden we al die updates bij? Geen probleem, kerstm…​ OutSystems geeft inzicht; Product Updates. 


Je kunt deze blog hier downloaden

Please reload

Recente Posts
Please reload