Qlik Sense Tour 2017

Ervaar zelf waar iedereen het over heeft: Neem deel aan de Qlik Sense Tour 2017 op 15 juni!


De data spreekt boekdelen. Maar luister je wel?


Ontdek de nieuwste ontwikkelingen binnen visual analytics, voor meer zakelijke inzichten.
Jouw data heeft belangrijke dingen te vertellen. We werken samen met Qlik en Provelu om jou goed te leren hoe je naar je data moet luisteren, zodat je slimmere zakelijke beslissingen kunt nemen.


Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de Qlik Sense Tour 2017. Kom en ontdek wat de nieuwste ontwikkelingen zijn.
De ontwikkelingen in visual analytics gaan razendsnel en we willen je graag bijpraten. Daarnaast willen we je kennis laten maken met de geavanceerde tools van Qlik voor visual analytics, die gebouwd zijn voor het nieuwe digitale tijdperk. Door de krachtige, gepatenteerde associatieve engine te verbinden aan een indrukwekkende nieuwe verzameling databronnen kun je nu elk stukje data benutten en flexibele cloud-tools implementeren voor elke app of ieder dashboard.


Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in visual analytics.
Meer dan 40.000 bedrijven zoals die van jou vertrouwen op Qlik voor een betere afstemming op hun data en om slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Dus waarom dan niet deelnemen aan Qlik Sense Tour 2017? Als leider op het gebied van visual analytics en business intelligence praten we je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen.


Op deze inspirerende dag ontdek je hoe de toekomst van visual analytics eruit ziet met op de praktijk gerichte, technische presentaties en met de knapste analytische koppen uit de branche.
 

  • Ontdek hoe u met onze krachtige, gepatenteerde associatieve engine uw data laat spreken

  • Maak verbinding met een indrukwekkende verzameling databronnen en ontdek het hele verhaal achter uw data

  • Bouw op maat gemaakte, krachtige visual analytics-toepassingen die precies werken zoals u dat wilt
     

Vorig jaar was het uitverkocht.

Aarzel dus niet langer en schrijf je nu in voor dit eendaagse evenement. Interessante sprekers en verhelderende tech demo’s brengen je in aanraking met een krachtige, nieuwe visie op de toekomst van visual analytics.


Locatie: The Hunting Lodge, Beekhuizenseweg 1, 6891 CZ Rozendaal