Partners
 

Logo Leapwork.png
Logo Omnext.png
Logo Specialisterren.png
do-it-lean_bewerkt.png

Leverancier van het OutSystems Agile Platform™, de toonaangevende oplossing voor ontwikkeling en beheer van zakelijke web gebaseerde toepassingen – die zich in het razendsnelle tempo van veranderingen eenvoudig laten aanpassen. 

Met haar hoofdkantoor in Kopenhagen is LEAPWORK de eerste leverancier van een automatisering platform dat werkt op basis van drag & drop, No Code. Met het LEAPWORK platform laat je herhaalbaar, saai en foutgevoelig werk over aan Software Robots.

Omnext heeft zich gespecialiseerd in softwareanalyse. Waarom? Omdat resultaten van een dergelijke analyse u kunnen helpen om processen, projecten en bedrijfsvoering te verbeteren. Goed onderhoud is immers het halve werk. Door het tijdig en continu uitvoeren van softwareanalyses vermindert u uw onderhoudskosten, ontwikkelkosten én werkt u aan een flexibele en toekomstgerichte business. Op deze manier kunnen (veiligheids)risico’s in perspectief gezet worden. Mogelijkheden die voor u nu nog onzichtbaar zijn, maken wij inzichtelijk.

Specialisterren waarborgt kwaliteit bij digitale transformatie en heeft als missie om op een maatschappelijk en economisch duurzame wijze ict-diensten te leveren met medewerkers met autisme. Specialisterren zorgt voor een optimale combinatie waarbij medewerkers met een vorm van autisme testwerk verrichten. De medewerkers van Specialisterren doen het testwerk bewezen sneller dan andere testers. Testwerk en autisme zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen de onderneming.

Opgericht in 1995, met inmiddels meer dan 350 gekwalificeerde medewerkers. Oplossingen worden geleverd aan nationale en internationale markten met als kernpunten het faciliteren van beheer, verlagen van kosten en optimaliseren van processen.

Do iT Lean is opgericht in 2009 en levert zowel nationaal als internationaal oplossingen op basis van het OutSystems Platform.