Over Inforza

Welkom op onze website!

Wij zijn Inforza. Een onafhankelijke IT-dienstverlener met Rotterdamse roots en vandaag de dag gevestigd in Breda. Als Inforza zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, specificeren, ontwikkelen en implementeren van web- en mobiele bedrijfsapplicaties. Daarnaast bieden wij ook diensten aan voor functioneel en technisch testen.
Voor al onze diensten maken wij gebruik van low code software tools en platforms, die hun toegevoegde waarde op gebied van snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen.

Voor onze maatwerk softwareontwikkeling hebben wij gekozen voor het Low Code platform OutSystems. Als een van de eerste partners hebben we inmiddels al meer dan tien jaar met passie IT-projecten mogen uitvoeren op basis van het OutSystems platform.

Voor het automatiseren van functionele testen testactiviteiten maken wij gebruik van de test automatisering tool LEAPWORK. Technisch testen,waarbij we de kwaliteit van de code onder de loep nemen, doen we middels de Fit Test van Omnext.

overinforza-afbeelding-1-inforza.jpg
overinforza-afbeelding-2-inforza.jpg

Het enthousiaste en betrokken team van Inforza wil haar klanten graag zo veel mogelijk ontzorgen. Samen bepalen we de uitwerking van het (agile) ontwikkelproces en bespreken daarbij wie welke rol op zich neemt, welke capaciteit benodigd is en hoe we de kwaliteit in de gaten houden. We zoeken altijd naar de meest prettige samenwerking met de klantorganisatie en laten agile-softwareontwikkeling tot zijn volle recht komen.

Voor een soepel verloop van het project houdt een engagementmanager de planning in de gaten en stuurt bij waar nodig.

Wij verzorgen onze IT-dienstverlening aan tal van in Nederland actieve bedrijven, waaronder meerdere multinationals. Inforza ontwikkelt en moderniseert, op innovatieve wijze, software, waardoor onze afnemers:

  • Efficiëntie en productiviteit verhogen;
  • De ‘time to market’ verkorten;
  • Kosten reduceren en;
  • Managementbesluiten nemen die gebaseerd zijn op complete, correcte en KPI-gebaseerde informatie.

Maak IT eenvoudig
met innovatieve business­oplossingen!

Neem contact op voor meer informatie
Scroll naar boven