Over Inforza

 

Introductie Inforza

 

Onze afnemers behalen of behouden concurrentievoordeel.

Inforza levert haar diensten aan tal van in Nederland actieve bedrijven, waaronder meerdere multinationals.

Inforza voorziet sinds jaar en dag in IT-consultants op basis van tijdelijke inzet. 
De Inforza
Consultants, met een sterk gevoel voor processen en uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden, zijn hoog gekwalificeerd, hebben jarenlange ervaring en met succes bijdragen geleverd in een groot aantal IT-projecten. Kenmerkend aan de Inforza consultant: een grote passie voor hun vakgebied en het behalen van resultaat, een sterk inlevingsvermogen in de wereld van de opdrachtgever en zijn doortastend.

Inforza levert turn key projecten, door toepassing van innovatieve technologieën
De
projecten van Inforza voorzien in de noodzaak om, in hoog tempo en met constant wijzigende eisen, resultaat te leveren. Wij implementeren zakelijke applicaties die volledig overeenstemmen met de eisen die de gebruiker eraan stelt en deze zijn gegarandeerd binnen budget (tijd & geld) opgeleverd en onderscheiden zich door een extreem korte ROI. Wij onderscheiden ons door een gedegen en praktische aanpak, maar zeker ook doordat we vanuit een resultaatverplichting werken.
Onze afnemers zijn hierdoor in staat efficiëntie, productiviteit en kwaliteit te verhogen, de ‘time to market’ te verkorten, kosten te reduceren, te voldoen aan de hoogste security-standaarden en managementbesluiten te kunnen nemen, die gebaseerd zijn op complete, correcte en KPI-gebaseerde informatie. Dat alles met beperking van risico`s en met behoud van flexibiliteit en toename van agility.

Inforza levert opleidingen als doelstelling het rendement van ontwikkel projecten bij haar opdrachtgevers blijvend te vergroten.
Met de ervaren en gecertificeerde docenten van de
Inforza Opleidingen wordt met hoog rendement kennis overgedragen door toepassing van unieke concepten. De  jarenlange ervaring in de software industrie komt samen met coaching-expertise en ervaring met het implementeren van een Agile manier van werken in diverse bedrijven. Investeren in opleidingen en trainingen van Inforza is investeren in de kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit uw bedrijf met gemotiveerde medewerkers.

 

De pijlers van Inforza