OutSystems

 

Het OutSystems Platform ™ stelt IT-organisaties in staat om in een korter tijdbestek – (RAD Rapid Application Delivery) en met minder kosten innovatieve businessoplossingen op te leveren en het aantal change requests sterk te reduceren. Het OutSystems Platform is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning.

 

Het OutSystems Platform™ helpt om IT te vereenvoudigen zonder afbreuk te doen aan de benodigde zakelijke robuustheid, schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiënte onderhoudbaarheid  en is toepasbaar voor bijna elk ontwikkelingsscenario, van het uitbreiden van legacy-applicaties met web 2.0 front-ends tot de volwaardige constructie van device-afhankelijke mobiele toepassingen. Het OutSystems Platform™ is uitermate schaalbaar, van kleine applicaties tot enterprise installaties met 100.000 en gebruikers. 

Het OutSystems Platform™ maakt het buitengewoon eenvoudig om te integreren met allerlei services, API’s en diverse databases. Dit brengt de ontwikkeltijd nog verder terug omdat in veel trajecten meer dan de helft van de tijd wordt besteed aan het oplossen van integratieproblemen

OutSystems Platform

 

Volledige ondersteuning wordt geboden voor het centraal beheer van de gehele applicatie-portfolio. applicatie life cycle management. Stagen van onderling afhankelijke applicaties en componenten en stroomlijning van het gehele DevOps proces, wordt geheel geautomatiseerd verwerkt.

 

Responsetijden zoals ervaren door de eindgebruiker worden end-to-end gemeten door de gehele infrastructuur welke de applicatie ondersteund en overzichtelijk weergegeven in een dashboard met een breakdown van de responstijden per onderdeel van de infrastructuur (applicatie-database, server, netwerk, etc.).

Het OutSystems Platform™ stelt u in staat om:

 

 • De time to market te versnellen;

 • Cost to serve te verlagen;

 • Uiterst flexibel uw business te kunnen ondersteunen;

 • Efficiënt uw digitale transformatie vorm te geven;

 • Effectief  Continuous Delivery te realiseren.
   

 

Als geautoriseerd Partner van OutSystems heeft Inforza diverse diensten beschikbaar:

 

Fixed Budget Applicatie Ontwikkelprojecten

 

De Inforza Agile Project aanpak wordt uitgevoerd volgens een bewezen 8-fasen aanpak.  

 

Ramp Up Services
Het Ramp Up Programma is een innovatief en ambitieus opleidings programma, waarbij in kort tijdsbestek ontwikkelaars worden klaargestoomd en na afronding beschikken over voldoende vaardigheden om productief met het OutSystems Platform aan de slag te gaan. Lees verder.

Health Check
De OutSystems Health Check is een zeer efficiënte service om zeker te stellen dat uw OutSystems-omgeving op een juiste wijze bijdraagt aan optimale productiviteit en performance en hierin ook in de nabije toekomst blijft voorzien. Onze experts voeren een complete inventarisatie uit van uw OutSystems-omgeving. De professionals beschikken over de noodzakelijke OutSystems-certificeringen.

Upgrade Service
De Upgrade  Service is een zeer efficiënte upgradeservice die remote en on-site activiteiten combineert. Deze aanpak stelt ons in staat de services zeer kosteneffectief aan te kunnen bieden en uit te voeren, zonder daarbij in te boeten op de kwaliteit en verwachtingen van onze afnemers.

OutSystems Recruitment Services
Inforza beschikt over een zeer uitgebreid netwerk binnen de OutSystems community. Onze recruitment consultant is in staat uw wensen te vertalen naar aanbieding van de juiste kandidaat. Vanwege onze kennis en ervaring zullen wij als uitkomst van ons selectieproces, waarin soft- en hard skills goed zullen worden getoetst, de meest geschikte kandidaat selecteren en aan u voorstellen.

Beheer
Op basis van een  SLA wordt `t type incident met prioriteitenmatrix gedefinieerd en response tijden (time to respond en time to resolve) vastgelegd. Het beheer bevat o.a. controle van log files en performance checks; opschonen van de database -  bijhouden en verwijderen van oude applicatie (versies) – en het verdelen van applicaties in verschillende application pools. Via Life Time wordt applicatie analytics bijgehouden.


Penetratie testen web- en mobiele applicaties
De Security Consultants van Inforza, beschikken over de volgende certificeringen: CISSP, ISSAP, ISSMP, CISA, CISM, CEH, LPT. Inforza stelt een assessment rapport beschikbaar en de bevindingen worden toegelicht.
 

OutSystems Webapplicatie penetratietest
Deze penetratietest is gericht om de beveiliging van de webapplicatie te beoordelen. De Security Consultant analyseert de webapplicatie op bekende kwetsbaarheden en zal deze beoordelen op het risico dat de applicatie voor de organisatie heeft.
 

OutSystems Mobiele-applicatie penetratietest

Voor een mobiele-applicatie pentest zal de Security Consultant de mobiele applicatie zelf en de back-end waarmee de applicatie communiceert, beoordelen en nagaan hoe de applicatie en het besturingssysteem met elkaar in wisselwerking staan. De mobiele-applicatie pentest bevat de volgende kernpunten:

 • Zend de applicatie onnodig gevoelige gegevens naar de back-end server?

 • Communiceert de applicatie veilig met de back-end? Implementeert ze extra beveiligingsmaatregelen om veilige communicatie te waarborgen?

 • Hoe slaat de applicatie gegevens op het apparaat op? Zijn ze veilig versleuteld?
   

 

OutSystems, opgericht in 2001, is uitgegroeid tot een wereldwijde leider met meer dan 600 enterprise klanten en meer dan 130 partners. Het OutSystems Platform is inmiddels meer dan 36.500 maal geïnstalleerd in 22 sectoren en 33 landen en wordt ondersteund door een actieve community van meer dan 6.000 ontwikkelaars.

OutSystems Overview

OutSystems and SAP