Opleidingen

De specialiteit van Inforza is het introduceren en uitrollen van de Agile Scrum aanpak in complexe, vaak multidisciplinaire omgevingen. Hier komen de  jarenlange ervaring in de software industrie samen met coaching-expertise en ervaring met het implementeren van een Agile manier van werken in diverse bedrijven, bij elkaar. De Inforza Agile Academy heeft als doelstelling het rendement van ontwikkel projecten bij haar opdrachtgevers blijvend te vergroten. Daartoe wordt een samenhangend diensten portfolio aangeboden op het gebied van Agile Scrum. Hierbij is het uitgangspunt dat effectieve en slagvaardige samenwerking van alle betrokkenen in een organisatie een direct meetbaar effect heeft op kwaliteit, doorlooptijd en business value van projecten. Ons aanbod bevat tal van Agile Scrum Workshops – (Agile Foundation) -training en -certificering, maar ook diverse workshops en training op het gebied van Agile requirements.

Investeren in opleidingen en trainingen is investeren in uw bedrijf. Om diverse redenen betaalt een opleidingsinvestering zich vaak dubbel terug; hierbij kunt u denken aan:


Betere competenties = beter personeel

Goed opgeleid personeel functioneert beter. Soms is de aanleiding voor een opleiding heel eenvoudig. Denkt u maar aan technische of ICT-beroepen, waar het vaak noodzaak is om de ontwikkelingen op het vakgebied bij te houden door middel van een 'bijspijkercursus'.


Goed opleiden = gemotiveerd personeel

Het aanbieden van een goede opleiding is een krachtige vorm van binden van uw personeel. De mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen wordt door veel medewerkers – zeker in de moderne kenniseconomie – als een enorm pre gezien.
Bij bedrijven die actief scholing aanbieden is het verloop minder dan bij bedrijven die dat niet doen: uit onderzoek in opdracht van de ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer.


Goed opleiden = een goed imago

Wanneer u structureel laat zien dat u investeert in uw medewerkers, zal dat ook gaan 'rondzingen' buiten uw bedrijf. U creëert een goed imago en zal door potentiële nieuwe medewerkers als een interessante werkgever worden gezien.


Employability: goed opleiden = flexibiliteit

Employablity staat kort gezegd voor een optimale inzetbaarheid van uw medewerkers. Het gaat hierbij niet alleen om inzetbaarheid binnen een functie, maar ook om het kunnen vervangen van collega's, het makkelijker kunnen doorstromen naar een andere functie, etc. Een flexibel werkteam vergroot de wendbaarheid van uw bedrijf. U kunt beter en sneller innoveren en makkelijker reageren op veranderingen uit de markt. Een goed opgeleid en goed getraind team versterkt de employability van uw organisatie.

Inforza academie biedt

 

  • Uitsluitend ervaren en gecertificeerde docenten

  • Praktische opzet en geheel op maat in te richten

  • In House of in ons opleidingscentrum (open inschrijving)

  • Hoog rendement door toepassing van unieke concepten

 

Onze opleidingen zijn toegespitst op:

 

 

 

Agile

 

In korte tijd Agile Scrum up-and-running door een geheel op maat gesneden trainingstraject.

 

Door de vele succesverhalen in Nederland en daar buiten is Agile Scrum aan een opmars bezig en wordt door steeds meer organisaties geadopteerd als favoriet raamwerk voor software ontwikkeling en beheer.

 

Agile Scrum 

is een vernieuwde manier van werken die impact heeft voor de bestaande (traditionele – waterval) IT organisatie. Agile speelt zich niet alleen af binnen systeemontwikkeling of projecten. Ook de voor- en achterkant van de IT organisatie moeten mee in de vernieuwde manier van werken. 
 

Rendement vergroten

De Agile Academy heeft als doel het rendement van ontwikkelprojecten bij haar opdrachtgevers blijvend te vergroten. Het aanbod is een samenhangend dienstenportfolio op het gebied van Agile Scrum.  Het uitgangspunt is dat effectieve en slagvaardige samenwerking van alle betrokkenen in een organisatie een direct meetbaar effect heeft op kwaliteit, doorlooptijd en business vallue van projecten. 

 

Met de juiste mix van training, workshops en coaching 
De Agile Academy biedt de juiste mix van Training, Workshops en Coaching - van beginner tot specialist. Het introduceren en uitrollen van de Agile Scrum aanpak in complexe, vaak multi- disciplinaire omgevingen, pakt Inforza graag voor u op. Hier komt onze jarenlange ervaring in de software industrie samen met coaching-expertise en ervaring met het implementeren van een Agile manier van werken in diverse bedrijven, bij elkaar,

Ons aanbod:

OutSystems

 

De noodzaak om OutSystems Teams te formeren is toegenomen, voor iedere OutSystems klant en OutSystems Integratie Partner is het gewenste scenario, hiermee op de juiste wijze van start te kunnen gaan.

Ons aanbod:

  • Team Ramp Up
    Dit programma richt zich op trainen van een volledig professioneel team in het OutSystems Platform.