Inforza sluit partnerovereenkomst met Specialisterren


Geautomatiseerd testen van uw (OutSystems-) applicaties

 

Alblasserdam, 10 januari 2019 – IT-dienstverlener Inforza, gespecialiseerd in het ontwerp, beheer en de bouw van zakelijke applicaties met de Low Code technologie van OutSystems sluit met Specialisterren, toonaangevend op het gebied van geautomatiseerd testen en kwaliteitsborging bij digitale transformatie, een samenwerkingsovereenkomst. Inforza zal, als business partner van Specialisterren én OutSystems, in eerste instantie de OutSystems-community gaan bedienen.

​“Na de afgesloten partnerovereenkomst met Omnext in oktober 2018 past deze aanvulling naadloos in onze strategie. Inforza wil naast het snel ontwikkelen garant staan voor kwalitatief hoogwaardige applicaties die toekomstvast zijn,” zegt Evert Jan Bos, Business Development Manager bij Inforza Projecten.”
Naast de meer technische analyse die het Omnext platform uitvoert is Functioneel testen essentieel. Hierin heeft Specialisterren een vooraanstaande positie in de Nederlandse markt en een mooie propositie om het Continuous Integration / Continuous Deployment proces maximaal te ondersteunen. “Op basis van de combinatie Selenium en Fitnesse kunnen wij volledig geautomatiseerd testen beschikbaar stellen voor de klant,” legt Evert Jan Bos uit.  
Door de hoge snelheid van het opleveren van werkende software door de Low Code ontwikkelteams is er een belangrijke rol weggelegd voor geautomatiseerd testen. De testresultaten moeten snel beschikbaar zijn voor de ontwikkelaars opdat fouten direct hersteld kunnen worden. Immers, als het herstel gaat achterlopen op het ontwikkelen dan gaat dit tot vertragingen leiden en extra kosten”.

Sjoerd van der Maaden, oprichter en directeur van Specialisterren, geeft aan: “In Inforza vinden wij een partner die het belang van kwaliteit in Agile Software ontwikkel trajecten onderkent en inziet dat het testen, mede door het gebruik van Low Code technologie, vaak onderbelicht wordt. Gezien de ervaring en marktkennis van Inforza binnen de OutSystems community zijn wij zeer enthousiast over het bundelen van onze krachten.”

 

Over Inforza

Inforza projecten is een leverancier van Business applicaties gebouwd met de technologie van het #1 Low Code platform van OutSystems. Dit realiseert Inforza op basis van Agile Scrum en eventueel daaraan voorafgaand Design Thinking-workshops. Inforza staat garant voor een gedegen applicatie architectuur en biedt een compleet portfolio voor “Total Quality Management” van het OutSystems applicatie landschap.


Meer informatie: www.inforza.nl

Over Specialisterren

Specialisterren waarborgt kwaliteit bij digitale transformatie en heeft als missie om op een maatschappelijk en economisch duurzame wijze ict-diensten te leveren met medewerkers met autisme. Specialisterren zorgt voor een optimale combinatie waarbij medewerkers met een vorm van autisme testwerk verrichten. De medewerkers van Specialisterren doen het testwerk bewezen sneller dan andere testers. Testwerk en autisme zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen de onderneming.

Onze visie: Klanten ondersteunen in het afdekken van risico en het versnellen van time-to-market van hun online diensten door de levering van kwalitatief hoogwaardige testdiensten met inzet van medewerkers met autisme: de beste testers.

Meer informatie: www.specialisterren.nl

Perscontacten Inforza

Evert Jan Bos - Business Development Manager

T: +31 78  693 33 02

M: +31 6 5392 3193

E: evert.jan.bos@inforza.nl
 

Specialisterren

Sjoerd van der Maaden - Algemeen Directeur

T: +31 30 261 5111

M: +31 6 2024 9314

E: sjoerd@specialisterren.nl