Inforza nu partner van LEAPWORK


No Code geautomatiseerd testen van (OutSystems-) applicaties

 

Alblasserdam, 5 maart 2019 – IT-dienstverlener Inforza, gespecialiseerd in ontwerp, beheer en bouw van zakelijke applicaties met de Low Code technologie van OutSystems is partner geworden van LEAPWORK, het enige No Code platform op de markt voor testautomatisering.

Nu de doorbraak van Low Code development een feit is, waarmee je het ontwikkelen dichter bij de mensen met business kennis brengt, zien we deze trend nu ook op het gebied van testautomatisering.
 

Door de hoge snelheid van het opleveren van werkende software door de Low Code-ontwikkelteams is er een belangrijke rol weggelegd voor geautomatiseerd testen. Doordat met No Code (drag & drop ) het testen veel sneller is te automatiseren, valt Continuous Delivery nu ook echt te realiseren.
 

“Na de afgesloten partnerovereenkomsten met Omnext en Specialisterren past deze aanvulling naadloos in onze strategie. Inforza wil naast het snel ontwikkelen garant staan voor kwalitatief hoogwaardige applicaties die toekomstvast zijn,” zegt Evert Jan Bos, Business Development Manager bij Inforza Projecten.

“Naast de meer technische analyse die het Omnext platform (ISO 25010) uitvoert is functioneel testen essentieel. Met Specialisterren kunnen wij geautomatiseerd testen als een Service aanbieden. Veel van onze klanten willen naast het ontwikkelen echter ook het testen in eigen huis houden en daar heeft LEAPWORK een prachtige propositie voor. Met deze partnerships kunnen wij vrijwel elke vraag op het gebied van kwaliteitsmanagement en testautomatisering invullen”, geeft Evert Jan aan.

Andres Lund, International Sales Director van LEAPWORK zegt: “Met Inforza kunnen we de aanwezigheid van LEAPWORK in de Nederlandse markt verstevigen. De combinatie die Inforza biedt van Low Code ontwikkelen en No Code testen is een heel krachtige en logische. Met het portfolio en de marktkennis van Inforza binnen de OutSystems community verwachten wij hier veel van.”

 

Over Inforza

Inforza projecten is leverancier van Business applicaties gebouwd met de technologie van het #1 Low Code platform van OutSystems. Dit realiseert Inforza op basis van Agile Scrum en eventueel daaraan voorafgaand Design Thinking-workshops. Inforza staat garant voor een gedegen applicatie architectuur en biedt een compleet portfolio voor “Total Quality Management” van het OutSystems applicatie landschap.


Meer informatie: www.inforza.nl

Over LEAPWORK

Met haar hoofdkantoor in Kopenhagen is LEAPWORK de eerste leverancier van een automatisering platform dat werkt op basis van drag & drop, No Code.

De visie van LEAPWORK: Automatisering gaat het werk veranderen zoals wij dat kennen. Wij geloven dat robotica een vertrouwd hulpmiddel moet zijn voor de moderne beroepsbevolking om in hun dagelijkse activiteiten toe te passen om samenwerking en prestaties te verbeteren. Met het LEAPWORK platform laat je herhaalbaar, saai en foutgevoelig werk over aan Software Robots.

Meer informatie: www.leapwork.nl

Perscontacten Inforza

Evert Jan Bos - Business Development Manager

T: +31 78  693 33 02

M: +31 6 5392 3193

E: evert.jan.bos@inforza.nl