Inforza sluit partnerovereenkomst met Omnext


Continue kwaliteitsborging voor uw (OutSystems) applicatielandschap.

 

Alblasserdam, 16 Oktober 2018 – IT-dienstverlener Inforza, specialist in ontwerp, bouw en beheer van zakelijke applicaties met innovatieve technieken, heeft met Omnext, specialist in het ombouwen van legacy-systemen naar nieuwe systemen, een samenwerkingsovereenkomst gesloten.  Inforza zal als business partner van Omnext, consultancy op het gebied van code analyse leveren door inzet van de technologie van Omnext en hierbij ondersteund worden met de ruime kennis en ervaring van Omnext. 

 

“Deze samenwerking past in ons streven naar optimale kwaliteitsborging van de door ons ontworpen, gebouwde en geïmplementeerde applicaties"zegt Rob van Kerkwijk, Sales Director bij Inforza Projecten. “Voor de sterk groeiende OutSystems-markt heeft Omnext een specifieke dienst ontwikkeld: Fit test 4 OutSystems.  De Fit Test 4 OutSystems, is een objectieve en volledig geautomatiseerde nulmeting van het OutSystems Applicatie Model. Inforza voegt de Fit test 4 Outsystems toe aan haar portfolio. Hiermee bieden wij onze klanten inzicht in pijnpunten maar ook waar de mogelijkheden zijn. De test is gebaseerd op OutSystems ‘Best Practices’ die in het systeem aangevuld zijn met onze eigen expertise om zo resultaten direct in de context van onze opdrachtgevers te kunnen plaatsen. Als uitkomst van de Fit Test 4 OutSystems is intelligente informatie beschikbaar waarmee in één upload de mogelijkheid geboden wordt om de business te verbeteren”.
    
“Met Inforza treffen wij een gecommitteerde partner, die het belang van kwaliteit in relatie tot kosten, velocity en een exponentieel toenemende vraag om digitale functionaliteit, weet te waarderen als een uitgangspunt ” zegt Jaco de Vries, Directeur van Omnext. “De kennis en ervaring van Inforza op het gebied van legacy-systemen en applicatieontwikkeling sluit uitstekend aan bij de expertise en best practises van Omnext.  Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking, mede gebaseerd op een gezonde ambitie, met succes de positie in de Nederlandse markt verder zal weten te ontwikkelen!”   
 

Over Inforza

Inforza ontwerpt, ontwikkelt en implementeert solide, schaalbare en kwalitatief hoogwaardige business applicaties. In combinatie met onze ervaring en deskundigheid realiseren wij dit door toepassing van design thinking en agile scrum, wat bijdraagt aan de benodigde flexibiliteit, snelheid en applicatie adoptie. Een gedegen applicatie-architectuur en een uiterst schaalbaar team met ervaren OutSystems developers staat garant voor hoge productiviteit.  

Onze afnemers zijn hierdoor in staat de ‘time to market’ te verkorten, kosten te reduceren en te voldoen aan de hoogste security-standaarden. Dat alles met beperking van risico`s en met behoud van flexibiliteit en toename van agility. Oplevering van Inforza projecten vindt plaats binnen budget (tijd en geld) en onderscheiden zich door een extreem korte ROI.
Door deskundigheid, kennis en jarenlange ervaring hebben de consultants van Inforza, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, in talrijke projecten een belangrijke bijdrage geleverd. Inforza levert haar diensten aan tal van in Nederland actieve bedrijven, waaronder meerdere multinationals.
Meer informatie: www.inforza.nl

Over Omnext

Omnext heeft een historie in het ombouwen van legacy-systemen naar nieuwe systemen. Een organisatie die gegroeid en ontwikkeld is vanuit de techniek. In de afgelopen 15 actieve jaren heeft Omnext een reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van software-analyse. We hebben kennis van meer dan 40 verschillende talen én hands-on ervaring. Met onze flexibele en klantgerichte houding boeken we duidelijke resultaten voor onze klanten. Alles gericht op agility, security en toegevoegde waarde op het gebied van software en broncode analyse.
Meer informatie: www.omnext.com

Perscontacten Inforza

Rob van Kerkwijk – Sales Director Inforza Projecten

T: +31 78  693 33 02

M: +31 6 4845 7817  

E: rvankerkwijk@inforza.nl
 

Omnext

Jaco de Vries – Directeur Omnext

T: +31 318 592 322

M: +31 6 5128 0530

E: jaco.de.vries@omnext.net
 

Inforza Projecten BV
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal
t: 078-6933302

Producten

Diensten

Bedrijf

Volg ons

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn Social Icon

Thema's

Sectoren

Meer