OutSystems benoemd tot leider in multiexperience ontwikkelingsplatformen


OutSystems is benoemd tot leider in het eerste Gartner Magic Quadrant for Multiexperience Development Platforms (MXDP) 2019. Ook heeft OutSystems de hoogste score behaald op het vlak van uitvoeringskracht.

 

OutSystems toont als leider in de MXDP-sector een sterke combinatie van uitvoeringskracht gekoppeld aan een complete visie voor de sector. Het Gartner Quadrant toont aan dat het OutSystems platform zich blijft ontwikkelen en gebruikers in staat stelt enerverende en innovatieve ervaringen over meerdere touchpoints te ontwikkelen, zoals voice-assistenten en wearables.
 

De toekomst is multiexperience

 

OutSystems ziet het Gartner-rapport als een bevestiging dat de toekomst van app-ontwikkeling multiexperience is. Leiders moeten daarom voorbij web- en mobiele apps kijken en functionaliteiten bieden om op nieuwe touchpoints zoals voice, chatbots en augmented reality in te kunnen spelen.
 

Gartner definieert multiexperience development platforms (MXDP) als een product(set) dat professionele ontwikkelaars en citizen developers een geïntegreerde set aan zowel front-end ontwikkeltools als back-end-diensten biedt om schaalbare op maat gemaakte apps te ontwikkelen voor meerdere touchpoints.
Paulo Rosado, CEO bij OutSystems over het quadrant: “Het Gartner Quadrant sluit perfect aan op wat onze klanten ons vertellen. Enterprises willen een strategische aanpak voor apps die gebruikers aanspreken, zonder daarbij verschillende tools te moeten gebruiken voor elk touchpoint. Ons platform biedt ze de mogelijkheid om op hoge snelheid en op een veilige manier ervaringen te ontwikkelen waar klanten echt op zitten te wachten.” Lees meer over de benoeming van OutSystems tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Multiexperience Development Platforms.
 

​Dit nieuwe rapport van Gartner maakt het duidelijk - de toekomst van app-ontwikkeling is multiexperience. Mobiele apps, progressieve web-apps, conversationele apps en meeslepende apps behoren tot de vele soorten toepassingen die mensen gebruiken om te communiceren met en binnen digitale bedrijven. Dus hoe kunt u ervoor zorgen dat uw app-ontwikkelstrategie klaar is?


80 aanbieders werden geëvalueerd en 13 haalden het rapport. Krijg inzicht in welke aanbieders alles bieden wat u nodig hebt voor end-to-end levering van multiexperiences van de volgende generatie en waarom OutSystems in deze nieuwe marktcategorie tot leider werd benoemd.