LEAPWORK No Code Testautomatisering

Continuous Delivery

 

Continuous Delivery pas je toe om je software zo snel en zo pijnloos mogelijk in productie te brengen, zónder de kwaliteit in gevaar te brengen. En juist daar hebben veel organisaties moeite mee.

Test Automatisering - Continuous Testing

 

Om continue te kunnen leveren is het van belang om ook continue te testen.

De testresultaten moeten snel beschikbaar zijn voor de ontwikkelaars zodat fouten direct hersteld kunnen worden. Als het herstel gaat achterlopen op het ontwikkelen dan gaat dit tot vertragingen leiden en extra kosten. Dit geldt nog in veel sterkere mate als de software al gereleased en in productie is.

Testautomatisering is dan de enige optie, want door de hoge snelheid van ontwikkelen gaat het handmatig schrijven van testscenario’s gegarandeerd een bottleneck worden.

Als u dit als organisatie in eigen hand wilt houden, en niet wilt uitbesteden, dan is de oplossing het enige No Code testautomatisering platform; LEAPWORK

 

De kortste leercurve op de markt

Het LEAPWORK Testautomatisering Platform is een alles-in-een productiviteitstool voor het automatiseren van repetitieve processen, van producttesten tot zakelijke verificatie. Gebruikers kunnen vanaf de eerste dag testautomatiseringsgevallen maken en uitvoeren met de op flowchart gebaseerde ontwerper.

Nooit een enkele regel code typen

Met het LEAPWORK Testautomatisering Platform kunnen technische specialisten en niet-ontwikkelaars testautomatiseringsstromen ontwerpen, zonder ooit een enkele regel code te typen of uit te lezen - en vervolgens cases uitvoeren met één klik op de knop.

Automatiseer tests tussen functies en processen

Met het LEAPWORK Testautomatisering Platform kunnen testers en specialisten hun werk van de vervelende taken ontdoen en samenwerken aan test- en procesautomatisering, ongeacht de gebruikte technologieën.
 

 

Bouw testcases visueel

 

Het LEAPWORK Automation Platform maakt do-it-yourself-testautomatisering mogelijk zonder programmeerwerk. Testcases worden als flowcharts op een design canvas gebouwd door krachtige bouwstenen samen te stellen. De blokken bevatten alle logica die nodig is voor testautomatisering.
 

 

Werk samen op één platform


Ontwerpen, uitvoeren, plannen en bewaken van testautomatisering op één plek. Werk aan testcases in teams, deel projectactiva en stel feedbackloops tussen afdelingen in. Het LEAPWORK Automation Platform is een hulpmiddel voor specialisten, generalisten en management.
 

 

Krijg hulp wanneer nodig


Met LEAPWORK ben je nooit alleen. Onze bekwame testautomatiserings-specialisten zijn on-demand beschikbaar voor liveondersteuning en om vragen op alle technische niveaus te beantwoorden. Online help-artikelen, productdocumentatie en een uitgebreid leercentrum zijn allemaal gratis beschikbaar.
 

​Heeft u een uitdaging, of heeft u nog vragen over Test Automatisering?

U kunt onze LEAPWORK Brochure downloaden of een afspraak maken.