Schrijf je in voor de Retail kennis sessie op 29 november

 

Dit is een éénmalig evenement - wees er dus snel bij en reserveer een plek voor deze kennis sessie 29 november in Zeist

Reserveer vandaag nog een plek voor de Retail kennis sessie.

Wij bespreken wat de laatste ontwikkelingen in de Retail zijn en welke mogelijkheden deze u bieden. Met een aantal praktische voorbeelden willen wij een aanzet geven tot deze discussie. De voorbeelden laten zien hoe vernieuwing is toegepast en welke cruciale rol technologie hierin heeft gespeeld.

Wij zullen onder andere antwoord geven op de volgende vragen:

 

  • Hoe is de goederenstroom van MS Mode efficiënter gaan verlopen en is het voorraadbeheer geoptimaliseerd en op welke wijze heeft de technologie (OutSystems Platform) hier een rol in gespeeld?

  • Welke data, naast omzet, leveren kassasystemen en welke informatie levert dit op? Hoe draagt deze data ook bij aan het opbouwen van klantprofielen? Welke rol heeft de technologie (Qlik) hier een rol in gespeeld?

  • Digitale transformatie in retail, hoe realiseer je dat?

  • Technologie maakt veel mogelijk, maar hoe krijgen we meer aandacht voor de menselijke factor en welke positieve gevolgen heeft dit?

  • Integratie is het sleutelwoord voor Omnichannel. Real time applicatie integratie - device en systeem onafhankelijk - is hiervoor fundamenteel. Hoe wordt dit praktisch toegepast en op welke manier wordt “smart-shopping” werkelijkheid?

  • Lean, ontstaan in de autoproductie sector, maar hoe is dit in de retail en distributie-sector toe te passen?

  • En nog veel meer...

 

Aarzel dus niet en schrijf u nu nog in voor deze kennis sessie.

 

Locatie:
Kasteel Kerckebosch, Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA Zeist
Bekijk op kaart