Schrijf je in voor NextStep Benelux 2017 op 10 oktober!

 

Registreer nu en je ontvangt jouw entreekaart

(twv €190), geheel gratis!

Het low-code evenement van het jaar in Utrecht is gevuld met alles wat je moet weten van jouw bedrijf een digitale machine te maakt die klanten tevreden maakt, kosten bespaart en dingen gedaan krijgt - met de snelheid van het licht.

 

 

Op 10 oktober 2017 leer je hoe de digitale klantenreis met low-code kunt versnellen en je concurrenten achter je kunt laten.
Vertegenwoordigers van 's werelds toonaangevende bedrijven, digitale experts, low-code beoefenaars en gedachteleiders zullen samen met jou en je collega's hun informatie en ervaringen delen.

Wanneer je Utrecht verlaat, zul je er zeker van zijn dat je de digitale ervaringen van klanten succesvol kunt versnellen, je bedrijfsmodellen kunt herzien en zelfs levens kunt verbeteren.

Mis het niet!

Registreer nu voor OutSystems NextStep 2017 in Utrecht en maak je klaar om:
 

  • De meest innovatieve digitale reisideeën en interessante verhalen te horen van de mensen die alles weten van
    low-code.

  • Inspiratie te vinden in de meest innemende keynotes en diepgaande zakelijke en tech-tracks.

  • Deel uit te maken van zinvolle gesprekken over digitale transformatie, IT en app dev onderwerpen die je interesseren of je bedrijf beïnvloeden.

 

En bovenop dit alles kun je deelnemen aan een training voor nieuwe ontwikkelaars en OutSystems-profielen.
Woon hands-on sessies bij, waar je leert hoe je binnen twee uur een app kunt bouwen en je je in de basis van de applicatie-architectuur kunt verdiepen.

 

Locatie:
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Bekijk op kaart

Annulering van de registratie kan tot 26 september 2017 kosteloos plaatsvinden. Na die periode zijn wij genoodzaakt de door Inforza gemaakte kosten ad. €195,= te berekenen. Uiteraard wordt ook bij  “no show” dit bedrag in rekening gebracht. Kaarten zijn overdraagbaar.