Innovatie met Design Thinking

 

Design Thinking is een werkwijze waarbij de mindset en aanpak van ontwerpers wordt toegepast bij het ontwikkelen van innovatieve producten, processen en bedrijfsmodellen, teneinde groei en innovatie te versnellen en om bedrijven onderscheidend te laten zijn in zeer bezette markten.

Bron: Daylight

 

Wij geloven dat Design Thinking de meest krachtige werkwijze is om innovatie in gang te zetten en antwoorden te vinden op complexe issues.

Bij Inforza zetten we Design Thinking in om met onze klanten vraagstukken vanuit verschillende oogpunten te zien en te begrijpen. Samen kruipen we in de huid van de eindgebruiker om te snappen wat zijn behoefte is. We passen de Design Thinking principes toe om met de groep oplossingsrichtingen te definiëren waaruit haalbare maar vooral verrassende ideeën komen waar we als groep ook in geloven.
 

Met het OutSystems platform weten we deze ideeën snel om te zetten in demonstreerbare prototypes waarmee feedback kan worden gehaald om het idee verder te verbeteren.
 

Deze manier van co-creatie levert niet alleen mooie ideeën op maar creëert ook een groepsdynamiek en ‘sense of owner ship’ die de snelheid en kwaliteit van de oplossing enorm verbeteren.
 

Design Thinking Center

Een unieke locatie om slimme toepassingen te bedenken, te doen, te leren, co-creatie toe te passen, te ontwerpen en te ontwikkelen.

 

Het Design Thinking Center is een unieke combinatie van een innovatielaboratorium en een belevingscentrum dat is ontworpen voor innovatie, verandering en flexibiliteit. In samenwerking met het Design Thinking Center dagen de consultants van Inforza je uit om uit je comfortzone en in deze inspirerende omgeving te stappen om op andere manier te leren je doelen te bereiken.