Inforza Business & IT Consultancy

Onze Opdrachtgevers waarderen onze betrokken vorm van dienstverlening en daar zijn wij trots op.
Onze organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit en professionaliteit. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat onze Opdrachtgevers snel en effectief worden geholpen.

Wat wij doen

Inforza Business & IT Consultancy adviseert bij het ontwikkelen en implementeren van een Digital Business Strategie en de transformatie van uw organisatie naar een Digitale Business.
Voor het creëren van een Digital Business Strategie, een Architectuur Roadmap, het organiseren van Design Workshops of het ontwerpen, ontwikkelen, testen en beheren van IT-oplossingen voorzien wij onze klanten van de beste professionals met de juiste kennis en ervaring.

Wij realiseren pragmatische oplossingen met als uitgangspunt uw organisatie, business processen en doelstellingen. Hierbij blijft het vizier gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor uw organisatie.
Uw opdrachten kunnen wij realiseren met een traditionele project methodiek, waterfall, of werkend volgens een scrum framework. Wij kunnen uw organisatie ook begeleiden in de transitie naar het werken volgens scrum.
 

Onze focus ligt op de volgende functieprofielen:

Business Analisten
Solution Architecten
Informatie Analisten
Scrum Masters

Product Owners
Project Leiders
Team Leiders

Developers
Testers
Applicatie Beheerders

​Hoe wij werken

Wij adviseren en helpen onze opdrachtgevers met de uitdaging om in hun personele IT-behoefte te voorzien. Wij nemen deze zorgen actief uit handen en door onze jarenlange ervaring weten wij waar we het over hebben.
Nadat wij de context in kaart hebben gebracht kunnen wij de juiste professional bij u inzetten, met een projectmatige oplossing komen of een werving en selectie opdracht uitvoeren.


Werving en selectie doen wij ook in een zogenaamde ‘deta-vast’ constructie, wat voor een opdrachtgever en professional een groot voordeel kan zijn; detacheren voor een bepaalde termijn met de optie om een kandidaat in dienst te nemen.
 

Wie wij zijn

Inforza heeft jarenlange ervaring in de IT-industrie. We bestaan sinds September 1995 en we onderscheiden ons met een proactieve aanpak en een uitgebreid netwerk. Wij kunnen snel schakelen, handelen transparant en hebben korte communicatielijnen.

Onze missie is om onze opdrachtgevers en consultants elke keer positief te verassen. Door als betrouwbare partner resultaatgerichte oplossingen aan te bieden en de beste consultants in te zetten. Door als betrouwbare werkgever persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en passende en uitdagende opdrachten aan te bieden.
 

Neem contact op (opdrachtgevers):

Tom van Agen

tvanagen@inforza.nl
+31(0)653 751 176

Lukas Meints

lmeints@inforza.nl
+31(0)620 053 393

Neem contact op (professionals):

Theo Beyers

tbeyers@inforza.nl
+31(0)654 355 443

Ruud de Bruijne

rdbruijne@inforza.nl
+31(0)654 935 663

Heeft u een uitdaging, of heeft u nog vragen over de diensten van Inforza IT Consultancy?

U kunt onze Inforza IT Consultancy folder downloaden of een afspraak maken.