Kennissessie Blockchain op 5 juni 2018 in Harderwijk

 

Blockchain gaat ook jouw wereld veranderen.

Blockchain wordt gezien als de grootste revolutie sinds het internet. Het maakt tussenpartijen overbodig en maakt tegelijkertijd nieuwe businessmodellen mogelijk.

Inforza ontwikkelt met het OutSystems platform snel visueel de blockchain (mobiele) consumer applicatie en verzorgt de integratie met het Hyperledger Composer platform waarmee middels plug and play de blockchain applicatie wordt gebouwd.


De combinatie van Hyperledger Composer en OutSystems is een zeer krachtige combinatie die organisaties in staat stelt om zowel de blockchain als de consumer applicatie zonder diepgaande programmeerkennis te realiseren.

Gedurende deze middag zullen wij dit presenteren maar daarnaast informeren wij u over Design Thinking, een concept dat uitermate geschikt is om complexe problemen op te lossen en vaak de eerste stap voor het ontwikkelen van een blockchain applicatie.

De praktijkcases zullen door onze partner DeCenterX gepresenteerd worden en een UNIT zal u introduceren tot een nieuw concept voor Business Process Management, een oplossing waarbij de business haar processen kan managen zonder dat daar de IT afdeling voor nodig is.

Performance is al een eeuwig probleem in IT en zeker in het geval van blockchain waarbij veel performance noodzakelijk is. Onze partner ITPA zal u hier meer over uit de doeken doen.
 

Datum:       05/06/2018


Locatie:      Congrescentrum Bouw & Infra Park
                
Ceintuurbaan 2
                 3847 LG Harderwijk


Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum. Dit voormalig kazernecomplex is in de jaren ’90 getransformeerd tot modern vergader- en evenementencomplex verdeeld over twee gebouwen. Parkeren kan op eigen terrein, op één van de 500 gratis parkeerplaatsen. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos.


Agenda:


12:30 Registratie

13.00 Welkom en introductie


13.15 Use Cases - Blockchain in de praktijk                                 
          Erwin Giesbers


13.45 Hyperledger introductie
          Thijs Giesbers


14.15 "Doing (IT) Things Right" - Design Thinking
          Johan van den Hoek


14.45 Pauze


15.00 unitBPS; a new approach to BPM build with OutSystems; blockchain, robotic process automation and Zapier integration

          Paulo Portela

15.30 unitBPS: How Blockchain, Artificial Intelligence, RPA, Sensors and APIs will transform the Processes of Tomorrow

          Renato Torres


16.00 Improve performance in Blockchain technology

          Tjeerd Saijoen


16.30 Design Thinking – Inforza

          Robert Leerdam

16.55 Afsluiting

17.00 Borrel