Agile Scrum Foundation


Belangrijk uitgangspunt van Agile Foundation training is overdracht van de essentie van het Agile gedachtegoed. Op basis van hun eigen begrip hiervan zullen deelnemers vertrouwd worden gemaakt met de terminologie, aanpak en werkwijzen zoals die in Agile projecten worden gebezigd. Alle Agile Scrum rollen, begrippen en practices zullen op interactieve wijze de revue passeren, toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en uitgebreide hands-on ervaringen van de trainer. 

Het interactieve en pragmatische karakter van de training, in combinatie met een minimale hoeveelheid gederfde uren, garandeert een hoge return-on-investment.  Bovendien kunnen deelnemers tijdens de follow-up bij de ervaren trainer terecht met vragen over de implementatie van Agile in de eigen werkomgeving.

Hierbij inbegrepen is een diner en overige catering, (Engelstalige) hand-out, Scrum handboek, een set Scrum Master flashcards©, trainingsmateriaal, toegang tot een gereserveerde webpagina met relevante artikelen en zelfstudiemateriaal, een proefexamen met 80 vragen plus certificering gids en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. 

Minimaal aantal deelnemers: 6 

Maximaal aantal deelnemers: 14. 

Tijdstip: 14.00 uur -21.00 uur + follow-up

€ 475,- per persoon